Gradi se tunel Kobilja Glava: Počeli prvi radovi na projektu o kojem se priča 40 godina

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Forto

neka malo tabli pred izbore ..

JA1

Gradi ova vlada, malo po malo ali sigurno rade na strateskim projektima. Maloprije sam se vozio pored tramvajske pruge i onde gdje tramvaji jos kao malo funkcionisu eno popucale stare sine. Bile su totalno dotrajale i da nisu pokrenuli obnovu gradski prijevoz bi totalno stao.

Kia

Samo slikanja i predizborna šuplja. Grad nikada prljaviji i zapušteniji.

Role

Bravo za najbolju Vladu KS. Svaka čast!

@JA1

Tako je, imaš mozak i vidiš, razmišljaš i zaključuješ vrlo ispravno. Da se nije krenulo u zamjenu šina koje je postavljao Tito one ne bi više bile upotrebljive jer ispod temeljni sloj je skroz bio potrošen i rastresen tako da je bilo upitno nošenje tereta tramvaja. To SDA bagra ne vidi niti može dočićiti svojim plitkim mozgom.

KamidaN...

neka malo tabli pred izbore .. ka Forto Malo po malo ovi nešto rade, kapitalne investicije, dok SDA mazlumi ništa nisu radili 30 godina.

Forto

neka malo tabli pred izbore .. ka Forto Malo po malo ovi nešto rade, kapitalne investicije, dok SDA mazlumi ništa nisu radili 30 godina. ka KamidaN...<< Nenadic pa i Konakovic su isto ovako hodali i obilazili...Benjamina je recimo sampion u obilazenju. Te jajce kasarna, te bob staza, te tabija a na kraju se svelo na cirilicnu tablu na Bistriku i stimanje sata u tiovoj..

Azazel

60 cigli, huh hvala EBRD hahaha PDV placa

/ Najnovije